Plötsligt händer det, Tack alla.

Det är så det känns, det är ingenting som bara händer, det är inte lätt och det är inte gratis varken ekonomiskt eller tidsmässigt. Den tid och pengar det har kostat vill jag inte veta av. Hade jag sparat de kronorna förnuftigt så är det utom all rimlig tvivel så att jag idag varit miljonär.

Men- vad är det jag pratar så om?

Jo det är är min webshop http://www.delphinistar-spaochpresent.com   

Efter alla år (ca 12) och alla pengar eller förmögenhet och allt tid (många tusen timmar) är den på väg till nästa nivå.

Tack mina kunder som i ur och skur stått bi hittat butiken och önskat produkter, ni väntar tålmodigt när en del är slut, ni kommer till mig och önskar och beställer när jag tror att nu är det slut. Nu får jag ge mig och lägga ner.

Nej då Ni finns och ger mig energi och kraft att gå vidare och nu tar jag butiken till nästa nivå.

Det innebär en utveckling utifrån de produkter som finns; bra priser, hög kvalité doft och glädje och nytta är nyckelorden och de gäller mer än någonsin.

Mina närmsta behöver inte vara oroliga, det blir bara lite mera undan för undan nya saker kommer in och skickas iväg , undan för undan blir det mer att välja och lättare att hitta doft och spa produkter från min butik på fler ställen eller plattformar.

Mer av visningar ……… och utan mina kunder, utan allt jobb och utan alla kostnader hade det inte varit möjligt. Tack

Nu lägger vi i en extra växel

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *